Bli medlem i Salt Västsverige

Undrar du varför du ska bli medlem i Salt? Här har vi en lista med bra anledningar till det!

Var med och påverka!

Som medlem i Salt så får du vara med och påverka den verksamheten du själv är med i oavsett om det är scouting, barn/ungdomsgrupp eller läger.

Få försäkring

För dig som är Salt-medlem ingår gratis försäkring i all Salts verksamhet! Detta gäller både i lokal verksamhet och på läger.

Gemenskap

Känn en gemenskap bland unga kristna i Sverige. Salt finns över hela Sverige och arrangerar mängder av stora och små läger samt har hundratals scoutgrupper, ungdomsgrupper och barngrupper, körer mm. Genom att vara med i Salt lokalt eller på distriktsnivå får du vara med i denna organisation!

Hjälpa till

Genom att bli medlem så hjälper du till att dra in pengar till organisationen, dessa pengar används för att utveckla och hålla nere kostnader på läger samt till hjälparbete i flera länder. Salt arrangerar även Volontärprogram i Sverige och utomlands samt utbytesprogram.

Men hur gör jag för att bli medlem?

Enklast är att registrera sig som medlem på denna länk: https://efs.ngopro.com/pfs/memberregistrationSalt 
För att du ska kunna räknas som medlem behöver du själv fylla i formuläret på länken, eller så skriver du din namnteckning på en lista under ett läger/evenemang. Varje Saltförening bestämmer själv över sin medlemsavgift. 

Du kan inte vara medlem i mer än en Saltförening.